Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BMS

 BMS

BMS (building management system)

BMS este un sistem de control complet operat de computer și automatizat care controlează și monitorizează echipamentele electrice si mecanice ale unei clădiri. Acesta include sistem ventilație, sistem iluminat, sisteme electrice, sisteme de stingere a incendiilor și sisteme de securitate.

Datorita sistemului BMS modern putem afla in timp real care sunt valorile specifice functionarii intregii cladiri. Astfel putem identifica posibile probleme in functionarea instalatiilor din diferite zone ale cladirii. BMS ne permite sa modificam aceste valori dupa bunul nostru plac. De asemenea, urmarirea parametrilor ne permite sa aflam si care este durata de viata a echipamentelor din cladire.

Avantajele unui sistem inteligent de management al cladirii

Un sistem de management al clădirii bine configurat este esențial pentru orice clădire modernă. Avantajele unui sistem BMS sunt clasificati în patru piloni: costuri, confort, control și întreținere.

Eficentizarea costurilor în clădirea dumneavoastră.

Vă gândiți să înlocuiți BMS-ul în clădirea dvs. actuală sau aveți imobile în construcție? Dacă da, investiția într-un BMS modern ar fi o idee înțeleaptă. Un BMS inteligent vă poate economisi până la 40% din energie în comparație cu BMS-ul dvs. actual.

Confort optim pentru utilizatorii cladirii

Știați că oamenii se comportă cel mai bine la o temperatură de aproximativ 21 de grade Celsius și o umiditate relativă între 40% și 60%? Puteți obține o climă interioară confortabilă și plăcută pentru utilizatorii clădirii cu un sistem BMS modern cu control zonal.

Întotdeauna în controlul clădirii tale

Un BMS bun înseamnă că aveți controlul asupra clădirii dvs. 24/7. Sistemul BMS funcționează în întregime în cloud, vă puteți gestiona clădirea de pe computer, tabletă sau smartphone. Acest lucru vă permite să aveți o imagine de ansamblu asupra performanței clădirii dvs. în orice moment. De asemenea, este posibil să primiți notificări push și mesaje text cu actualizări importante.

O clădire inteligentă și durabilă

Experiența noastră a arătat că BMS-urile mai vechi sunt adesea lipsite de performanța optimă. Prin urmare, întreținerea acestor sisteme este complicată și relativ costisitoare. Cu un BMS inteligent, eviți costurile mari de la uzură. Sistemele noastre sunt „inteligente”, bazate pe cea mai recentă tehnologie, funcționează doar acolo unde și când este necesar. Instalarea dvs. nu trebuie să rămână pornită tot timpul dacă acest lucru nu este necesar.

Recomandări