Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Customer care

Customer care
Customer care

Suntem adeptii parteneriatelor de lunga durata, tocmai de aceea investim foarte mult in relatia cu clientii nostri. Dorim sa executam servicii de calitate cu eficienta maxima si sa oferim cele mai bune solutii in materie de instalatii. Ne intereseaza parerea clientilor nostri atat in faza de pre-contract cat si dupa executarea contractului, motiv pentru care purtam discutii directe cu beneficiarii sau incercam sa aflam impactul calitatii serviciilor noastre prin diverse chestionare.

Departamentul de Marketing urmareste frecvent modul in care echipa noastra isi desfasoara activitatea si solicita parerea beneficiarului pentru a imbunatati calitatea serviciilor prestate. Clientul nostru este cel mai important pentru noi, tocmai de aceea urmarim fiecare etapa de executie a contractului, pentru a se incadra in parametri stabiliti, conform nevoilor si exigentelor acestuia.

Suntem deschisi la orice propunere de imbunatatire a serviciilor noastre, pentru a asigura un climat favorabil si de incredere pentru toti clientii nostri. Asteptam sugestiile voastre in cadrul Departamentului de Marketing, ajutandu-ne sa devenim mai profesionisti in tot ceea ce intreprindem.

Puteti folosi si formularul de mai jos pentru a ne trimite sugestiile voastre.

Va multumim

Recomandări