Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NOKIA

NOKIA
NOKIANOKIANOKIANOKIANOKIANOKIANOKIANOKIANOKIANOKIANOKIANOKIANOKIANOKIANOKIANOKIA

Compania finlandeză Nokia extinde campusul din Timişoara cu cel mai mare centru de cercetare şi dezvoltare din industria de telecomunicaţii din România. Centrul dezvoltă tehnologii broadband wireless care sunt aplicate în domenii precum Internet şi noile tehnologii de comunicaţii mobile. În urma extinderii, noul Nokia Campus din Timişoara va avea o suprafaţă de 27.000 de metri pătraţi.    Investiţia totală în Nokia Campus este de peste 73 de milioane de euro. În prezent, peste 1.300 de angajaţi sunt în campus: 600 de ingineri din departamentul de Cercetare şi Dezvoltare, inaugurat acum, şi peste 700 de specialişti din centrul global de operare de reţele, deschis în prima etapă de relocare a echipei din Timişoara, în decembrie 2015. 

Campusul Nokia din Timişoara găzduieşte cel mai mare centru de cercetare şi dezvoltare (R&D) din industria de telecomunicaţii din România, precum şi unul dintre cele mai mari centre de operare de reţele multi-vendor şi cu tehnologii multiple, care oferă servicii 24 de ore şi 7 zile pe săptămână, în şapte limbi, deservind clienţi cheie din ţări precum Franţa, Germania, Olanda, Belgia, Marea Britanie, SUA şi multe altele. 

Nokia este lider mondial în tehnologiile care conectează oameni şi lucruri. Cercetarea şi dezvoltarea se face în Laboratoarele Bell şi Nokia Technologies.Compania este prima care creează şi licenţiază tehnologii tot mai prezente în centrul unei lumi conectate.

Cu software de ultimă generaţie, echipamente hardware şi servicii destinate oricărui tip de reţea, Nokia este în situaţia unică de a sprijini furnizorii de servicii de telecomunicaţii, instituţiile guvernamentale şi marile companii să ofere produsele şi să îşi ducă angajamentele la bun sfârşit, beneficiind de avantajele 5G, ale serviciilor de cloud sau IoT.