Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

TRW Automotive

TRW Automotive
TRW AutomotiveTRW AutomotiveTRW AutomotiveTRW AutomotiveTRW Automotive

Detalii Beneficiar

TRW Automotive este unul dintre cei mai mari furnizori din industria automotive, avand una dintre cele mai mari performante financiare din industrie, terminand anul 2010 cu vanzari de 14.4 miliarde dolari.

Ca lider in domeniul sigurantei auto, TRW produce sisteme avansate de franare; de directie si de suspensie, precum si sisteme sofisticate de siguranta pasagerilor, inclusiv airbag-uri, centuri de siguranta si roti de directie. TRW are peste 60.000 de angajati in peste 185 de locatii din toata lumea.

TRW Romania si-a inceput activitatea in 2004 si are in prezent peste 2.800 de angajati in 5 locatii: Timisoara, Oravita, Lupeni, Resita, Deva.

Descriere Proiect

  • Instalatii HVAC (Heating, Ventilating, Air Conditioning)
  • Automatizare
  • Umidificare/Dezumidificare incaperi
  • Instalatii Electrice

Solutie adoptata:

Depozitare/preparare deseuri periculoase

S-a folosit un ventilator centrifugal in constructie ATEX, montat la exterior si racordat la o tubulatura circulara tip spiro, din tabla zincata. Acesta extrage aerul viciat din incaperere si il evacueaza la exterior. Din considerente de mediu, s-a montat o cutie de filtrare echipata cu filtru G4, filtru F7 si filtru cu carbon activ.

S-a luat o masura speciala de ventilare pentru zona mesei de lucru, datorita concentratiilor foarte mari de gaze nocive. Aceasta masura a constat in montarea unei hote cu inductie, cu aport de aer proaspat, care delimiteaza zona de lucru, nepermitand astfel migrarea aerului viciat in afara zonei. Din aceleasi considerente de mediu, pe tubulatura de evacuare aer viciat, s-a montat o cutie de filtrare, cu filtru G4, filtru F7 si filtru cu carbon activ.

Container depozitare substante volatile

Pentru extractia aerului viciat s-a folosit un ventilator centrifugal in constructie ATEX, montat in exterior, pe container. Din considerente de mediu, la evacuarea aerului viciat in exterior, s-a folosit o cutie de filtrare cu filtru G4, filtru F7 si filtru cu carbon activ.</li>